Uw opmerkingen en bezwaren: hoe indienen?

De gemeente vond het wijs om een “openbaar” onderzoek te lanceren in volle lock-down, en dit over een plan waarvan meer dan een vierkante kilometer – de PRB – al bijna anderhalve eeuw achter slot en grendel zit.

Het bestuderen van de plannen en kaarten en het indienen van uw opmerkingen en bezwaren is daarom een kwestie van digitaal behelpen. Tot en met zondag 17 januari 2021 is mailen de snelste en C-veiligste manier. Via zandcluster@bocholt.be kan u rechtsgeldig uw bezwaren kenbaar maken namens uzelf of een organisatie, uiteraard met vermelding van uw naam en adres.

Maar: het kan ook gemakkelijker. Naar het model van de Groene Delle in Hasselt – en met stevige dank aan de vrijwilligers aldaar – heeft de planPRBeter-ICT-vrijwilliger van dienst een voorstel van bezwaarschrift opgesteld, dat u vrij kan aanpassen en personaliseren. Na indienen wordt uw bezwaarschrift automatisch bezorgd aan zandcluster@bocholt.be. Maar zelf een kopie bewaren op uw PC kan uiteraard geen kwaad.

Het digitale bezwaarschrift vindt u hier: Bezwaarschrift in het kader van het openbaar onderzoek “RUP Zandcluster Kaulille”